Nieuwsbrief: Het schoolseizoen 2018-2019 voor ouderen is gestart!

October 10, 2018

Het nieuwe schoolseizoen voor de 'leerlingen' van de Turkse Ouderenraad is deze week van start gegaan. Na een lange zomervakantie keert ook onze leerlingen Ali (56) en Ayşe (52) terug in de schoolbanken. Wat willen zij nog leren? Eigenlijk willen ze van alles leren!

 

In deze nieuwsbrief kijken we naar wat het nieuwe schoolseizoen ons te bieden heeft en terug op de themadagen/week die aan het begin van het seizoen hebben plaatsgevonden. Ook voor dit jaar zijn er weer theehuizen gepland en staan er weer interessante colleges en events gepland. Ali en Ayşe zijn er in ieder geval bij. Zij maken graag kennis met jou.

 

Lees hier onze nieuwsbrief. 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Alzheimer Theehuis Jan-Mei 2018

December 2, 2017

1/1
Please reload

Recente berichten

March 11, 2018

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square