Toespraak Salih Türker, Amsterdams netwerk eenzaamheid presenteert: Lonely in Mokum-diner

Salih Türker (projectleider Turkse Ouderenraad) heeft een toespraak gehouden tijdens het 'Lonely in Mokum-diner' in het kader van de eenzaamheidsaanpak van de Gemeente Amsterdam op 8 maart. Salih geeft visie weer en vertel zijn bijdrage aan de aanpak eenzaamheid. Hoe pak je de eenzaamheid van Turkse-Amsterdammers aan?

De onthulling van een reisgids om samen eenzaamheid aan te pakken.

‘Lonely in Mokum – Reisgids Verbonden Stad’ van het Amsterdams Netwerk Eenzaamheid toont de ervaringen en geleerde lessen van de Aanpak Eenzaamheid sinds oktober 2016 en is een gids voor de toekomst. We gaan samen op weg naar een meer verbonden stad om zo vereenzaming een halt toe te roepen. Aandeelhouders uit het netwerk delen hun ervaringen, zoals professionals die enthousiast experimenteerden in de stad en moedige Amsterdammers die anderen of zichzelf (opnieuw) ontmoetten. Met de reisgids in de hand hopen we iedereen inspiratie, energie en richting te geven om aan de slag te gaan. Wat kunnen we samen als stad doen om eenzaamheid in Amsterdam te verminderen en de verbondenheid te vergroten? En wat kan jij zélf doen? Eenzaamheid is immers van ons allemaal.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square